Produsele EVOPACK
Cosul tau EVOPACK

Punga cu fereastra 12x4x28cm 1000buc/bax KN

Punga cu fereastra 12x4x28cm 1000buc/bax KN
PRODUS 100% BIODEGRADABIL
Punga cu fereastra 12x4x28cm 1000buc/bax KN
  • stoc: în stoc
  • COD: 850018
100,56 lei
Fără TVA: 84,50 lei

Punga netipărită KNV 35 + PP este confecționată din hârtie KNV 35 + PP de calitate. Este potrivită pentru utilizarea în brutării, market-uri, hypermarket-uri, patiserii, covrigării, fast-food-uri etc.

Datorită compoziției, pungile prezintă o rezistență mecanică mare, fiind suficient de durabile în manevrarea și umplerea lor, chiar și cu produse calde sau fierbinți.

Punga netipărită KNV 35 + PP este prevăzută cu pliuri laterale, are culoarea maro și o dimensiune de 12x4x28 ( lățime x burduf x înălțime + fereastră), perfectă pentru ambalarea pâinii, a produselor din patiserii și covrigării, ambalajul fiind destul de flexibil și, în funcție de mărimea produsului, aceasta se poate plia pentru siguranța transportului.  De asemeneam poate fi utilizată în magazine cu produse vrac, în farmacii sau în magazine cu produse naturiste, deoarece ajută la menținerea prospețimii, a aspectului și calităților produselor pentru mai mult timp.

Punga netipărită KNV 35 + PP este fabricată în condiții sterile, astfel produsele alimentare pot lua contact direct cu toată suprafața interioară a pungii, iar în cazul transportului produselor calde, aceasta nu se deformează și nici nu emite substanțe chimice volatilem, care ar altera compoziția alimentelor transportate. Ideale sunt și pentru ambalarea popcorn-ului, semințelor, saleurilor, covrigilor, ștrudelelor, gogoșilor, sandwich-urilor sau altor alimente. De asemenea condimentele, cafeaua vrac sau plantele uscate pentru ceaiuri și infuzii, de la magazinele naturiste, pot fi transportate și depozitate în aceste pungi, păstrându-le astfel calitățile, aroma și prospețimea, indiferent de zona de stocare a acestora, culoarea închisă a pungii KNV 35 + PP, protejând produsele de lumina directă a soarelui.

Pungile KNV 35 + PP pot fi personalizate la cerere, în funcție de nevoi și cerințe, astfel ajutând la promovarea brandului dumneavoastră.

Condiții de ambalare: în funcție de nevoi, pot fi ambalate în pachete ce conțin diferite cantități.

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare.