Hartia de copt profesionala – indispensabila in sectorul HoReCa si nu numai
Aici gasiti hartie copt profesionala. Este un produs must-have in industria alimentara. Spre deosebire de hartia de copt obisnuita, de uz casnic, cea profesionala este putin diferita:
Rezistenta si durabilitate sporita.
Strat antiaderent superior pe ambele parti.
Conceputa pentru a rezista la temperaturi mai inalte.
Poate fi reutilizata, in functie de caz.
Este mai mare, disponibila la noi in coli pre-taiate.
Are nevoie de certificari de siguranta alimentara stricta.
Hartia de copt disponibila la noi este hartie de copt virgina kraft de 60x40cm, venind in 500 bucati (sau coli) per set. Este eco-friendly si usor de utilizat.
Cui recomandam hartia de copt profesionala?
Brutarii si patiserii
Restaurante si firme de catering
Firme care produc produse alimentare precum:
Biscuiti, napolitane, dulciuri
Produse de cofetarie en gros, pentru retail
Laboratoare si unitati de cercetare alimentara
Laboratoare de cofetarie/patiserie a magazinelor mari
Sfaturi utile pentru a utiliza hartia de copt si alte informatii bine de stiut:
Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros.
Hartia de copt si hartia pergament nu sunt aceleasi lucru.
Hartia de copt profesionala rezista la temperaturi de pana la 230 de grade Celsius.
Este excelenta pentru urmatoarele produse:
Panficatie (paine, chifle, baghete, covrigi)
Foitaje (croissante, pain au chocolat, New York Rolls)
Prajituri (blat de tort, chec, briose, chec, cupcakes)
Fursecuri si biscuiti
Cofetarie (macarons, bezele, trufe etc.)
Saratele
Feluri principale (carne, legume, quiche s.a.m.d.)
Este extrem de versatila. O puteti folosi si pentru laminarea aluatului, infasurarea alimentelor en papillote, congelare rapida si/sau protejarea suprafetelor de lucru. Comandati acum cantitatea necesara de hartie de copt!