Produsele EVOPACK
Cosul tau EVOPACK

Termeni si conditii

1.Continutul site-ului

1.1. Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre EVOPACK, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai cat si alte informatii considerate de EVOPACK ca fiind de de interes pentru UTILIZATORI.

1.2. Informatiile sunt puse la dispozitia UTILIZATORILOR de regula, in mod gratuit. EVOPACK isi rezerva dreptul de a implementa anumite servicii pe SITE ce vor fi oferite contra cost UTILIZATORILOR.

1.3.EVOPACK este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continurului acestuia precum si asupra tuturor Marcilor inregistrate in numele si publicate pe SITE

UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale EVOPACK, prevazute de legislatia in vigoare.

Tot continutul acestui site este proprietatea EVOPACK si este protejat de legile internationale de copyright.


2 Limitarea raspunderii EVOPACK

2.1. Raspunderea pentru continutul SITE-ului. EVOPACK nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale.

2.2. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu s-a livrat inca.

2.3. Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispozitie de producatori si/ furnizori si EVOPACK nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

2.4 Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp mentionata / in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. In cazul epuizarii stocului reprezentantul EVOPACK va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemanatoare ca si aspect si specificatii tehnice cu produsul comandat al carui stoc s-a epuizat.

2.5. EVOPACK nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

2.6 EVOPACK nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesare anumitor link-uri publicate pe Site.

2.7 Modalitatile de plata pentru finalizarea unei comenzi online sunt : numerar la livrare, online cu card bancar, ordin de plata . In cazul in care optati pentru plata online cu card bancar, va informam ca inregistrarea platii nu garanteaza confirmarea si livrarea comenzii .

2.8 Pretul transportului nu este inclus in pretul afisat urmand a fi achitat la livrare.

2.9 Comanda minima este de 50 RON (fara costuri de transport). 


3 Returnarea produselor


3.1 In cazul in care produsele comandate de pe site-ul EVOPACK prezinta defecte sau nu corespund din punct de vedere tehnic cu descrierea produsului pot fi returnate in termen de 3 zile lucratoare,costul transportului fiind suportat de client in totalitate.

3.2 BIOPACK se obliga la returnarea contravalorii clientului in cazul returlui al unui produs.


4.Confidenţialitatea datelor:


EVOPACK se angajează sa nu dezvăluie informaţii despre clienţii săi terţilor sau partenerilor şi să le folosească doar pentru comercializarea şi livrarea produselor cumpărate. Selectarea opţiunii de reţinere a datelor pe baza IP-ului, în formularul de comandă, se face doar pe propria răspundere a clientului  BIOPACK nu va răspunde pentru scurgeri de date către persoane străine prin selectarea acestei opţiuni. 


5. Preturile afisate pe site


Preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si contin TVA. EVOPACK isi rezerva dreptul de a modifica pretul produselor fara o notoficare prealabila a clientilor sai.

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare.